TÁRSASÁGI JOG ÉS M&A

TÁRSASÁGI JOG ÉS M&A

Ügyvédi Irodánk teljes körű jogi segítséget nyújt a társasági jog valamennyi területén, illetve minden olyan társasági, cégjogi és kereskedelmi jogi kérdésben, amely felmerülhet a gazdasági társaságok alapítása, módosítása, működése, szerkezet átalakítása, átalakulása (egyesülés, szétválás), értékesítése vagy éppen felvásárlása során. Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk pénzügyi befektetők teljes körű jogi képviseletében. Segítjük magyar és külföldi ügyfeleinket a legmegfelelőbb vállalati forma és üzleti modell kiválasztásában és működtetésében.

Ügyvédi Irodánk ügyvédjei számos vállalati fúzióban működtek közre jogi szakértőként és képviselték hatékonyan ügyfeleiket többek között jelentős banki akvizícióban és lízing ügyletekkel foglalkozó jelentős piaci szereplő felvásárlásában.

Irodánk az M&A folyamat valamennyi szakaszában nyújt jogi szolgáltatást vevőknek, illetve eladóknak egyaránt, amely felöleli a felvásárlandó céltársaság jogi átvilágítását, az adásvétel előkészítését és az akvizíció teljes körű és végleges lebonyolítását, ideértve a befolyást eredményező vagy kisebbségi befektetések kezelését is.