PERES KÉPVISELET, VITARENDEZÉS

PERES KÉPVISELET, VITARENDEZÉS

Ügyvédi Irodánk a legkülönfélébb gazdasági, polgári jogi, társsági, pénzügyi, munkajogi és közigazgatási ügyekben képviseli sikerrel megbízóit magyarországi rendes bíróságok, valamint állandó, illetve eseti választottbíróságok előtti eljárásokban.

Ügyvédeinek bírósági peres eljárásokban nagy gyakorlattal és peres rutinnal rendelkeznek. Irodánk az eljárás teljes időtartama alatt biztosítja ügyfelei részére a folyamatos konzultáció lehetőségét, ügyfeleinkkel együttműködve alakítjuk ki a peres eljárást megelőző stratégiákat, a megfelelő pertaktikát és közösen mérjük fel a jogi és egyéb kockázatokat. A jogvita rendezés valamennyi szakaszában eljárunk, a pert megelőző előkészítéstől kezdődően a bírósági peres eljárásokon át a követelés végrehajtásáig.

A pénz- és időigényes peres eljárások elkerülése és a hatékonyság érdekében irodánk támogatja a jogviták peren kívüli egyezségi, békés, kompromisszumos úton történő rendezésének elősegítését, illetve egyéb alternatív vitarendezése lehetőségeket.