MUNKAJOG

MUNKAJOG

Ügyvédi irodánk széles körben nyújt jogi képviseletet a munkajogi kérdések minden területén, ideértve a munkaszerződések elkészítését, módosítását, munkáltatói jogokat és kötelezettségeket, a munkavállalókkal fennálló munkaviszonnyal kapcsolatos jogokat és kötelezettségeket, meglévő munkaszerződési rendszerek átvizsgálását, írásbeli intézkedéseket, belső, illetve munkaügyi szabályzatokat, vezető állású munkavállalók munkajogi ügyeit, csoportos létszámleépítést, kiküldetési megállapodás elkészítését, versenytilalmi és titoktartási megállapodásokat, és nem utolsó sorban a munkaviszony felmondásának módját és körülményeit.

Közreműködünk és általámos tanácsadást nyújtunk az ügyfeleink működése során a mindennapokban jelentkező munkajogi feladatokban.

Ügyfeleink részére munkavédelmi kérdésekben, munkaügyi ellenőrzés terén és külföldiek munkavállalásához kapcsolódóan is nyújtunk munkajogi tanácsadást és képviseletet.

Ellátjuk ügyfeleink képviseletét munkajogi viták peren kívüli rendezése során és peres képviseletét munkaügyi bíróság előtt.